Decorating Ideas For Fall

Added Visual Relief Is Provided At Key Corners And Across The Entire Northern Fagade With A Series Of Anodised Aluminium Vertical Fins In Colours That Echo The Acm Fagade Pattern. The Aluminium Fins Range From 2-5m In Length. These Were Fixed To The Fagade By Abseilers After The Glazing Was Installed.

Decorating Ideas For Fall Photo Gallery

Inside, The Glass Atrium With Its Crisscrossing Bridges And Stairs, Has A Sculptural Presence Of Its Own. The Inset End Walls Are An Artful Composition Of Three Tones Of Tinted Glass, Hiding The Complex Structural Support Skeleton Behind The Glass.

Dynamic As The Atrium Is, The Need For Seismic Resistance Made It More Complex Behind The Scenes. The Atrium Edge Junctions Are Engineered To Move Up To 80cm In The Event Of An Earthquake, While Glazed Roofs Over The Main And Internal Atriums Have Specialist Extrusions With Enhanced Drainage.

The Buildings’ Sustainability Features Include Everything From An Efficient Building Envelope To Superior Indoor Air Quality, Specification Of Low-Voc Materials, And Social Aspects Of Green Design, Such As Bike Facilities. These Pushed It Over The Line To Be Auckland’S Latest 5 Green Star-Rated Building.

It Was 2 Graham St’S Green, Modern, Open, And Interconnected Environment That Attracted Its Major Tenant, Media Conglomerate Nzme As It Set About Radically Transforming Its Business.

Rather Than Relocating Its Three Component Parts Herald Publisher Apn Nz, Broadcaster The Radio Network And E-Commerce Provider Grabone Into One Of Its Existing Auckland Offices, Nzme Drew A Line Under The Past And Drafted Plans For This Ambitious Location A Few Blocks Away, Across Town.

Occupying The Ground, First And Second Floors Of Both Buildings Apart From The Active Edge Retail Nzme Utilised The Large Span Office Floors To Reflect The Business’ New Dynamism And Purpose, According To Interior Designer Nicki Brady At Telco.

“To Connect To Listeners, Several Of The Company’S Radio Stations Achieve Visual Prominence At Street Level On The Corners Of The Building. Their Presence Is Further Heightened Through Public Information Digital Screens Mounted On The Building’S Exterior.”

Below The Office Floors Occupied By Nzme Are All Open Plan, Apart From The Executives Suite And The High-Profile, Individualistic Radio Studios. The Open Workspaces Are Light-Filled With Good Air Quality, Making For Productive, Comfortable Work Environments.

Nzme Now Has An Integrated Newsroom On The First Floor Of Building A, Incorporating Digital, Print, Radio And Post. A Newsdesk In The Centre Is Designed For Stand-Up Meetings And Conferences.

“On The Ground Floor In Building A, A Stainless Steel Reception Desk Welcomes Visitors. Behind This, The Iheart Lounge Offers A Venue For Events That Opens To An Exterior Courtyard Over The Podium.”

While These Elements Indicate An Emphasis On Individual Parts, The Two Buildings’ Connectivity Lent Itself To Nzme’S More Consolidated Presence A Creative, Innovation Hub, Agile And Fully Enabled.

To Reflect This, Nzme Focuses On Collaborative Workplaces For Teams To Come Together. An Important Part Of This Was The Utilisation Of The Light-Filled, Central Atrium.

“Occupying Space On Both Sides Of The Divide, Nzme Wanted Its Cafes To Be Located In This Area For An Animated, Feel-Good Atmosphere,” Says Brady. “In Addition, The Four Cross-Bridges Are Large Enough For Casual Breaks And Meetings.”

The Nzme Floors Are Intentionally Open-Plan Without A Single Enclosed Office, And Colourful, Conceptual Signage Features Throughout.

Facing Page Above Nzme’S In-House Creative Team Created The Firm’S Dynamic Interior Graphics. At This Lift Area, The Faces Have Moustaches Or Other Elements That Slide Over Them As The Glass Doors Open.

Facing Page Below A Graphic Borrowed From The London Tube System Denotes The Arms Of The Nzme Portfolio. The Blue Line Is For Newspapers, Orange For Magazines, And Purple For Radio. Right The Graphics Are Turned Up For The Company’S Corner-Sited Radio Stations. Passers-By Can Look In And Feel Part Of The Process Of Radio.

Relocating To New Offices Provided This Architectural Firm With The Opportunity To Design A Welcoming Environment Reflecting Contemporaryworkplace Ideals

Choosing A New Office Environment Requires More Than Physically Accommodating Everyone.

Maybe You Like Them Too

Leave a Reply