Vintage Home Design Ideas

The Company’S Existing Listings Around The World, And Enable Employees To Re-Interpret Global As Well As Local Design Components Into The Design. All Of This Was Part Of An Employee Design Experience (Edx) Programme.

Vintage Home Design Ideas Photo Gallery

“The Local Airbnb Employees Took Great Pride In Adding The Final Touches To The Design Of The Meeting Rooms. Together, We Brainstormed Ways To Truly Transport People As They Walk Through The Door. For Example, If You’Re Having A Stressful Day, Walking Into Mykonos And Sitting Under The Pergola With Bougainvillea Hanging Around You Can Really Feel Like A Trip To The Island And Help Settle Your Mind,” Explains Rebecca Ruggles Of The

Environments Team.

Dig Architects Designs A Mumbai Office Based On A Strong Geometrical Diagram That Invokes Fluidity And Movement The Karma Office In Mumbai Follows The Concept Of ‘A Box In A Box’. Designed By Advait Potnis And Amit Khanolkar Of Dig Architects, This Project Creates Experiences With Organisational Geometry, Plays With Unconventional Styles, Eschews The Use Of Superficial Materials And Encapsulates A Volumetric Design That Makes Optimum Use Of The Available Space.

With A 13 Ft High Ceiling, 1,800 Sqft Area, A Horizontally Extended Plan And Ground And Mezzanine Levels, This Space Serves As The Front Office For About 30 Employees. “The Client Was Shifting From An Old Space To A New Office, And Preferred A Workspace That Would Embody Its Evolving Identity And New Business Models.

We Wanted To Create A Unique Sense Of Space Through A Long Design Plan. The Front Enjoys Double Height, Whereas The Back End Is Broken Into A Ground And Mezzanine Level. Since The Office Has A Back Entrance As Well, The Employees Can Directly Enter Their Work Areas Without Having To Walk Through The More Public Reception In The Front,” Explains Potnis.

These Pages The Spacious Reception And Waiting Area Of The Karma Office Features Geometrical Details Incorporated By Dig Architects. Situated In Mumbai, This Office Is Longitudinally Divided Into Two Boxes, With The Waiting Area Forming The Outer Box.

Left The Waiting Room Features A Glass Meeting Room In The Corner For Quick Meetings With Visitors. For Added Texture, The White Walls Have Scooped Traingles With A Corrugated Cement Sheet As Another Layer.

The Narrow Area And Lack Of Natural Light Were The Biggest Challenges The Design Team Had To Overcome, Besides Meeting The Functional Requirements Of The Company. A Fixed Number Of Seats Had To Be Incorporated In The Available Space, Taking Into Account The Existing Structural Grid With Its Columns And Beams.

Maybe You Like Them Too

Leave a Reply

8 + 2 =